Hjælp og Information

Her finder du tips og information om Flyrejser.dk, svar på hyppige spørgsmål om Flyrejser.dk samt information om, hvordan du kommer i kontakt med Flyrejser.dk.

Information

Flygresor.se er en prissammenligningsside, som sammenligner priser på flybilletter fra op til 5 charterselskaber, 30 internetrejsebureauer, 100 lavprisflyselskaber og 600 ordinære flyselskaber. Dette gør, at du som besøgende hurtigt og enkelt kan finde den billigste flybillet til din destination. Når du har fundet den billet, som passer bedst, foretager du selve købet/bookingen direkte hos flyselskabet eller internetrejsebureauet. Flygresor.se sælger ingen billetter, men står kun for prissammenligningen.

Som besøgende på Flygresor.se kan du hurtigt og enkelt finde de billigste og bedste rejser til den destination, du søger på. Vi hjælper dig også med at søge efter mere avancerede rejser, som indeholder mange stop, eller som skal gå via specielle lufthavne. Derudover kan du med vores unikke fuktioner søge efter op til 15 rejser samtidig med vores priskalender eller oprette prisovervågninger på de datoer, hvor du vil rejse.

Flygresor.se er et produkt fra Flightmate AB fra Sverige. I Sverige har Svenska Resenätverket siden 2007 drevet Flygresor.se, det overlegent største og mest populære prissammenligningssite for flyrejser. Det er vores ambition at være dit lokale valg uden for Danmark. Vi stræber efter at være verdens mest anvendte og sociale søgemotor for flyrejser. For os betyder din oplevelse, og at du finder den bedste pris og rejse, alt. Du skal også kunne fortælle om dine oplevelser og de rejser, du finder. Vi stræber hele tiden efter at forbedre os, udvikle nye funktioner og blive bedst til rejser fra netop det sted, hvor du befinder dig. At rejse er socialt og positivt. Vores mål er, at selve bookingen af rejsen skal fungere på samme måde.

Søgefeltet

Flygresor.se har et stort, tydeligt og overskueligt søgefelt, hvor man kan søge på enkeltrejser, tur-/returrejser og rejser med flere delstrækninger (inklusive multi-city/open jaw).

Flygresor.se sammenligner priser fra alle førende rejsebureauer. Disse rejsebureauer formidler flybilletter fra over 700 flyselskaber verden over, hvoraf ca. 100 er lavprisflyselskaber. Ved at søge hos alle førende rejsebureauer og flyselskaber finder Flygresor.se de bedste og billigste alternativer til din rejse.

information-search-box.png

Filter i søgeresultat

Flygresor.se sorterer altid søgeresultatet med den laveste pris øverst som standard. Naturligvis kan man som besøgende selv ændre sorteringen til for eksempel at vise rejser med den korteste rejsetid først eller sortere efter det bedste mulige resultat, hvilket indebærer, at den bedste rejsetid og pris vises øverst.

information-toolbar

Ud over at ændre sortering kan man også bortfiltrere uønskede søgeresultater. Man kan eksempelvis bortfiltrere høje priser, lange transittider, transit i uønskede lufthavne eller rejser, hvor man skal skifte lufthavn. Man kan også filtrere efter betalingsmetode, rejsebureauer og flyselskaber.

Et tip, hvis man skal rejse langt og får vist rejser med meget lange rejsetider, er at ændre sorteringen til "rejsetid" og derefter bruge prisfilteret for at fjerne alle dyre rejser. Det gør det enklere at finde billetter, som har en god balance mellem lav pris og kort rejsetid.

Filter icon

Prismatrice i søgeresultat

Flygresor.se tilbyder flere hjælpemidler for at finde de billigste flybilletter, heriblandt prismatricen, som er et nyttigt redskab, hvis man er fleksibel, hvad angår udrejse og hjemrejse, idet man får et overblik over, hvordan priserne varierer på de forskellige datoer.

information-price-matrix-top

Prisjægeren

Prisjægeren gør det enkelt at søge i priser og rejser, som andre har søgt på. Den gør det muligt at søge efter billige billetter over en større/længere tidsperiode, når man ikke kender den præcise afrejsedato.

information-price-hunter

Prisovervågeren

Venter du på, at flypriserne til et rejsemål falder? Lad Flygresor.se hjælpe dig ved at foretage en prisovervågning, som automatisk giver dig besked via e-mail, når flyprisen til en valgt destination falder under en bestemt pris.

information-price-guide information-price-guide-saved

Klimaforandring

Wait for future to add

Wait for future to add

Sådan rangerer vi CO2-udledning

Flygresor.se bestilte det verdensberømte KTH Royal Institute of Technology i Stockholm og Stockholms Universitet til at udvikle en matematisk model til estimering af C02-udledningen fra fly samt flere andre faktorer. Med KTH’s hjælp og ekspertise håber vi at raffinere og udvikle modellen og motivere andre til at bidrage med deres data og forskning, så vi kan gøre den så præcis og brugervenlig som muligt. Vi ønsker ganske enkelt at gøre dig i stand til at træffe velfunderede beslutninger om de miljømæssige konsekvenser ved flyrejser. Et af de skønne resultater fra rapporten er, at bare fordi en flyrejse er dyrere, betyder det ikke nødvendigvis, at den er bedre for miljøet. Det er faktisk ofte modsat i mange tilfælde og betyder, at selvom du køber billige flyrejser, kan du godt begrænse din miljømæssige indvirkning. Men det, du har brug for at vide, er, hvilken billige billet du bør købe.

Parametrene

 • Brændstofforbrug ved start, taxiing, takeoff, flyvning i cruise-højde og indflyvning.
 • Tilbagelagt distance. Et estimat af den reelle distance, ikke bare fugleflugtslinje.
 • Hvis flyet er udstyret med winglets (vingespidsenheder, der styrer flyets luftmodstand)
 • Øget effekt af skydannelse ved flyvning i store højder
 • Sædekonfiguration for relevant flyselskabs flytype på ruten
 • Sædebelægningsgrad for det relevante flyselskab
 • Kuldioxidkonverteringsfaktor til beregning af CO2 pr. kg flybrændstof

Indvirkning af datakvalitet

Data, der er indsamlet fra flyselskaber, rejsebureauer og andre, er ikke altid af højeste kvalitet, og vi har anvendt estimater baseret på relevante ruter og flyselskaber i dette tilfælde. Fly- og rejsebranchen bliver bedre til at levere primære, realtidsbaserede data, og dette vil styrke kvaliteten af beregningerne.

Efter at have analyseret en stor mængde data på faktiske flyruter, flytyper og konfigurationer, der er anvendt på relevante ruter, findes der i dag estimerede værdier på faktiske ruter, flyselskaber og flytyper baseret på data, der var af utilstrækkelig kvalitet på tidspunkter, hvor brugeren udførte søgningen.

Generelle konklusioner

Færre mellemlandinger, mere moderne fly og flere passagerer pr. flyvning giver mindre indvirkning på miljøer. Det samme gør flyselskaber med moderne flåder, der konfigurerer deres fly med flere sæder. Men selv en flyvning med et flyselskab med ældre fly, som er konfigureret til at medbringe flere passagerer, eller flyver en direkte flyvning, giver samme effekt. Det lyder måske komplekst, og det er det også. Derfor bør du bruge dette værktøj i forhold til dine planlagte rejser for at beregne de optimale forhold mellem dine forskellige rejsemuligheder, baseret på flyselskab, fly og endelig rute. Og derfor bør du ikke træffe den forhastede beslutning at altid at vælge samme flyselskab. Du bør i stedet se på det samlede billede, når modellen anvendes i søgeresultaterne.

Wait for future to add

Wait for future to add

Climate compensation

Our partner for Climate compensation is Go Climate Neutral.

Wait for future to add
Wait for future to add

Wait for future to add

Wait for future to add

 • Wait for future to add
 • Wait for future to add
 • Wait for future to add
 • Wait for future to add
 • Wait for future to add
 • Wait for future to add
 • Wait for future to add
 • Wait for future to add
 • Wait for future to add
 • Wait for future to add

Spørgsmål og svar

Hvorfor skal man benytte Flygresor.se?

Der findes mange flyselskaber og rejsebureauer, som hævder, at de sælger de billigste flybilletter. Ved at søge på Flygresor.se kan man hurtigt og enkelt afgøre, hvem der virkelig er billigst.

Her er 5 gode grunde til at søge efter sin flyrejse på Flygresor.se

 • Flygresor.se inkluderer alle førende internetrejsebureauer og flyselskaber i prissammenligningen og viser derfor de bedste priser og billetter for din søgning.
 • Flygresor.se har flere filtre, som gør det hurtigt og enkelt at sortere og afgrænse sin søgning til de mest relevante flyrejser.
 • Flygresor.se viser tips til, hvornår andre rejsende har fundet den billigste billet, hvilket kan give et fingerpeg om, hvilke perioder det er billigst at rejse i.
 • Flygresor.se har priskalendere for de 300 mest almindelige destinationer, som viser de billigste flypriser måned for måned.
 • Flygresor.se har en prismatrice, som hjælper med at finde priser, plus/minus 3 dage, for den søgning, man har foretaget, så man nemt og hurtigt kan se, om der er billigere rejser på de nærliggende datoer.

Hvordan finder man de billigste flybilletter?

Den overordnede regel er dog, at man skal være ude i god tid for at finde billige billetter. Jo længere væk man rejser, desto tidligere skal man booke. Mange flyselskaber kræver, at man skal være bortrejst natten mellem lørdag og søndag, og at man højst må være bortrejst i 30 dage, hvis man vil booke en billig flybillet til en rejse uden for Europa.

Flygresor.se har flere værktøjer som priskalender og prismatrice, som skal hjælpe besøgeren med at finde den billigste flybillet.

Kan I give mig et tilbud på en flyrejse?

Nej, Flygresor.se sælger ikke rejser og kan derfor ikke give dig et tilbud. Flygresor.se tilbyder udelukkende internettjenesten Flygresor.se med det formål, at du selv skal kunne sammenligne priser fra de billigste flyselskaber og internetrejsebureauer.

Kan jeg ringe og få hjælp med at booke en flyrejse?

Flygresor.se er en internettjeneste, hvor man selv kan søge efter den billigste flyrejse. Priserne hentes fra de største og billigste flyselskaber/internetrejsebureauer og gælder, når man selv foretager bookingen hos det respektive flyselskab/rejsebureau. Hvis man har brug for telefonsupport, har visse internetrejsebureauer et telefonnummer, som man kan ringe til og få hjælp, men så gælder der som regel andre priser end dem, der vises på Flygresor.se

Eftersom Flygresor.se ikke sælger rejser, kan Flygresor.se ikke tilbyde telefonsupport.

Kontaktinformation till aktiva resebyråer på flygresor.se hittar du här

Kan jeg søge efter en flyrejse fra A til B og en hjemrejse fra C til A?

Såkaldte "Open Jaw"-billetter kan søges, ved at du vælger alternativet "Open Jaw" i søgefeltet på Flygresor.se.

Flygresor.se tilbyder kun en søgetjeneste for flyrejser, hvor man kender datoen for både ud- og hjemrejse. Hvis man vil booke en anden rejse, skal man kontakte rejsebureauet eller flyselskabet direkte for at finde en billet, der opfylder ens ønsker.

Kan jeg søge efter en flyrejse med stopover?

Flygresor.se tilbyder kun en søgetjeneste for flyrejser, hvor man rejser direkte mellem to lufthavne. Hvis man vil booke en anden rejse, skal man kontakte rejsebureauet eller flyselskabet direkte for at finde en billet, der opfylder ens ønsker.

Kan jeg tage min hund med i flyet?

Flygresor.se sælger ikke rejser, men er en prissammenligningsside, som hjælper den besøgende med at finde det billigste flyselskab/internetrejseselskab. Du skal kontakte rejsebureauet eller flyselskabet direkte for at få information om, hvilke regler der gælder for rejser med dyr. Reglerne varierer afhængigt af flyselskab og destination.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?

Flygresor.se sælger ikke rejser, men er en prissammenligningsside, som hjælper den besøgende med at finde det billigste flyselskab/internetrejseselskab. Alle spørgsmål vedrørende rejse og booking skal stilles til det rejseselskab eller flyselskab, som du foretager/har foretaget bookingen hos. Reglerne varierer afhængigt af flyselskab, flybillet og destination.

Jeg fandt en billig flyrejse i går, men den ser ud til at være forsvundet i dag. Kommer den lave pris tilbage igen?

Flygresor.se er en prissammenligningsside, som viser priser fra forskellige internetrejsebureauer og flyselskaber. Flygresor.se sælger ingen rejser og sætter ingen priser, og Flygresor.se kan dermed ikke påvirke, hvilke rejser der bliver inkluderet i prissammenligningen. Når man finder en billig flybillet, skal man skynde sig at booke, hvis man vil være sikker på at få den billige flybillet.

Hvorfor er det dyrere at booke to billetter end én?

Når man søger på én billet, oplever man af og til, at den for eksempel koster 2.000 kr., mens to billetter koster totalt 5.000 kr. (2.500 kr./stk.). Det skyldes, at flyselskaberne benytter et system med orskellige prisklasser/bookingklasser, hvor prisen stiger, jo flere flysæder der sælges. Hvis der for eksempel kun findes ét flysæde tilgængeligt i en lavere bookingklasse (2.000 kr.), når man forsøger at booke to flysæder, vil de fleste flyselskaber booke begge flysæder i den dyrere bookingklasse (2 x 2.500 kr.). Dermed kan det altså godt betale sig at købe de to billetter hver for sig (2.000 kr. + 2.500 kr.) i stedet for at købe begge billetter samtidig, men det indebærer dog også en risiko for, at der kan gå noget galt, eller at man ikke kommer til at sidde sammen. Hos nogle flyselskaber eller rejsebureauer kan der blive vist en fejlmeddelelse, når man forsøger at foretage en booking, som indeholder flysæder i forskellige bookingklasser.

Hvorfor er prisen ikke den samme, når jeg klikker mig videre til et rejsebureau?

Flygresor.se, rejsebureauerne, flyselskaberne eller GDS'erne (Amadeus, Sabre eller Worldspan) finder aldrig selv på rejser eller priser. Når man foretager en søgning på Flygresor.se, foretages der en søgning i realtid i rejsebureauernes og flyselskabernes systemer, som kontrollerer tilgængeligheden hos forskellige GDS'er. Det er temmelig avancerede og komplekse systemer med flere milliarder rejser og priser, som hele tiden ændres, så der kan desværre opstå fejl, men alle parter arbejder på at minimere dette.

Et ret almindeligt problem er, at der kan opstå fejl, når man skal booke flere billetter, hvis der ikke er pladser nok til alle rejsende i én og samme prisklasse/bookingklasse (se spørgsmålet Hvorfor er det dyrere at booke to billetter end én?). Nogle gange kan der blive vist priser på billetter, som lige er blevet solgt, eller hvor nogen har foretaget en reservation, men endnu ikke har betalt. Man skal huske, at priser på flybilletter falder og stiger i takt med dollarkursen, udbud og efterspørgsel, kampagner hos flyselskaberne og rejsebureauerne og en lang række andre faktorer.

Hvorfor vises en rejse som tilgængelig på Flygresor.se, når den er udsolgt hos alle rejsebureauer?

De fleste flyselskaber sælger deres billetter via såkaldte GDS'er (Amadeus, Sabre eller Worldspan). Rejsebureauerne har aftaler med en eller flere GDS'er og sælger rejser, der er tilgængelige hos GDS'en. Hvis en rejse bliver udsolgt hos en GDS, vil rejsen også være udsolgt hos alle rejsebureauer, der benytter denne GDS. I nogle tilfælde kan der være en person, som har reserveret en billet, men ikke har betalt for den endnu. Hvis betalingen ikke falder til tiden, kan billetten blive gjort tilgængelig igen. Ellers er man nødt til at vælge et andet rejsealternativ.

Hvordan ændrer jeg datoen for min flyrejse?

De fleste billige billetter kan ikke afbestilles eller ombookes. Vilkåret for at købe en billig flybillet er, at man i forvejen ved, hvilken dato man skal rejse, og man kan ikke efterfølgende ændre denne dato. Hvis man har købt en rejse og har behov for at ombooke den, kan man kontakte det internetrejsebureau eller flyselskab, hvor man har foretaget bookingen for at kontrollere, om der findes en løsning. Hvis man på forhånd ved, at man har brug for en flybillet, der kan ombookes, skal man købe den dyrere "flex"-billet direkte hos flyselskabet.

Hvordan afbestiller jeg min flyrejse?

De fleste billige billetter kan ikke afbestilles eller ombookes. Hvis man har købt en rejse og ikke har mulighed for at tage af sted, kan man kontakte det internetrejsebureau eller flyselskab, hvor man har foretaget bookingen for at kontrollere, om der findes en løsning. Hvis man på forhånd ved, at man har brug for en flybillet, der kan afbestilles, skal man købe den dyrere "flex"-billet direkte hos flyselskabet.

Man skal læse forsikringsvilkårene, inden man booker flybilletter, så man ved, hvilke regler der gælder, hvis man ikke har mulighed for at rejse. Indboforsikringen indeholder som regel en enklere rejseforsikring, og det samme gør sig gældende, hvis man betaler rejsen med et bankkort/betalingskort. Derudover findes der supplerende og mere omfattende forsikringer, som man kan købe direkte hos forsikringsselskaber eller hos internetrejseselskaber/flyselskaber, når man booker sin flybillet.

Får jeg en papirbillet?

Papirbilletten er næsten helt afskaffet. Stort set alle flyselskaber er gået over til elektroniske flybilletter, hvilket indebærer, at den rejsendes oplysninger er gemt i flyselskabernes computersystem, hvorfor man blot skal fremvise sit pas ved indtjekningen for at få udleveret det boardingkort, som skal benyttes til flyvningen. Flere og flere flyselskaber tilbyder desuden elektronisk indtjekning i lufthavnen, hjemme foran computeren eller via mobiltelefonen. Alle internetrejsebureauer og flyselskaber sender en bookingbekræftelse, når man har foretaget bookingen. Hvis man ikke har modtaget denne bekræftelse, skal man kontrollere, at den ikke er havnet i spamfilteret.

Kan jeg kontrollere, om min booking er foretaget korrekt?

De fleste internetrejsebureauer og almindelige flyselskaber booker deres billetter via forskellige såkaldte GDS'er (Amadeus, Sabre eller Worldspan). Afhængigt af hvilken GDS, der er blevet benyttet til bookingen, kan man kontrollere sin booking på forskellige websider.

Visse lavprisflyselskaber benytter sig ikke af disse GDS'er, og disse selskabers billetter/bookinger kan kun kontrolleres hos det respektive lavprisflyselskab.

Kan jeg have tillid til de rejsebureauer, der er inkluderet i prissammenligningen på Flygresor.se?

Flygresor.se inkluderer kun store, kendte og seriøse rejsebureauer, der har eksisteret på markedet i mindst 12 måneder. Flygresor.se holder løbende øje med markedet og de medvirkende rejsebureauer for at undgå, at de besøgende skal komme ud for useriøse aktører. Bemærk, at Flygresor.se i nogle tilfælde viser priser fra udenlandske rejsebureauer (Bravofly og Wegelo), som kan have et lavere serviceniveau eller en længere svartid end svenske rejsebureauer. Det er vigtigt, at man som kunde læser al den information, der vises på disse sider i forbindelse med bookingen.

Konkurrencen om kunderne mellem rejsebureauerne er stenhård, hvilket resulterer i faldende priser på flybilletter. Ulempen ved denne priskrig er, at serviceniveauet hos rejsebureauerne nogle gange kan være lavt. Det gælder om at være opmærksom, når man booker, og om muligt vælge det rette serviceniveau, hvis man skulle få behov for at kontakte rejsebureauet efter bookingen af rejsen.

Kan jeg booke flybilletter via Flygresor.se?

Flygresor.se er en søgemotor, som udelukkende sammenligner priser fra forskellige rejseselskaber på internettet, og Flygresor.se sælger ingen billetter.

Hvad sker der, når jeg klikker på "Gå til rejse"?

Når du klikker på "Gå til rejse", forlader du Flygresor.se og går videre til det rejseselskab, der sælger billetten.

Hvilken alder gælder for børn/ungdomsbillet?

På Flygresor.se kan du foretage en søgning på op til 11 år for børnebilletter, men aldersgrænsen kan variere fra rejseselskab til rejseselskab. Specialbookinger som ungdoms- og pensionistbilletter kan foretages direkte fra rejseselskaber som Flygvaruhuset.se.

Kan man vælge assistance som tilvalg?

Kontakt det rejseselskab, som du booker hos, for at finde ud af, om der er mulighed for at få assistance.

Kan jeg se, hvilket rejseselskab jeg lander hos, inden jeg klikker på "Gå til rejse"

Til venstre for knappen "Gå til rejse" kan du se, hvilket rejseselskab der sælger rejsen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget eller har mistet min bekræftelsesmail?

Kontakt det rejseselskab, der har solgt rejsen til jer.

Jeg har ikke modtaget min bookingbekræftelse, kan I sende en ny?

Flygresor.se er en søgemotor og har ikke adgang til bookinger. Du skal kontakte det rejseselskab, som du har booket billetten hos.

Rapporter mangler lufthavne

Vi er hele tiden at holde sig ajour med alle lufthavne rundt om i verden, har du fundet en lufthavn, der dukkede ikke op? Skriv IATA-koden eller lufthavn navn nedenfor og vi vil gennemgå det.

* En af følgende områder er obligatorisk

Lufthavnsnavn
Lufthavn IATA kode
IATA airport code is an identifier for airports, for example Arlanda has the airport code ARN

Contact travel agency

Flygresor.se is a service that helps users to find flight tickets, when you find a suitable ticket and click the link you're redirected to an travel agency where you can complete your payment.

Flygresor.se does not take responsibility for any ticket acquisitions, below you will find a list of travel agencies and contact information where you can turn if you have questions about payments and tickets.

Kontakt

Bemærk, at Flygresor.se IKKE sælger rejser og dermed IKKE kan svare på spørgsmål om bookinger! Det er REJSEBUREAUET eller FLYSELSKABET, som du foretog bookingen hos, du skal kontakte med alle spørgsmål vedrørende din booking!

Cliquez ici si vous souhaitez contacter une agence de voyage

Flygresor.se er ejet, drevet og udviklet af Flightmate AB (SE556694724701). Hvis du ønsker at kontakte Flygresor.se, kan du ligeledes træffe os på [email protected] eller +46 8 55 80 15 00

Flightmate AB
Drottninggatan 78
111 36 Stockholm
SVERIGE

Datapolitik

Emner

 • Introduktion
 • De personoplysninger, vi indsamler
 • Hvad gør vi med dine personoplysninger
 • Deling af dine personoplysninger
 • Tredjepartsleverandører
 • Dine rettigheder
 • Cookies
 • Datasikkerhed
 • Kontaktoplysninger
 • Ændringer i datapolitikken

Introduktion

Denne hjemmeside drives af Flightmate AB, registreringsnummer 556694-7247, (“vi”, “os” eller “vores”). Vi tager datasikkerhed og overholdelse af databeskyttelseslove meget alvorligt. Denne datapolitik forklarer, hvordan vi indsamler, opbevarer, bruger og videregiver personoplysninger, som vi indsamler om dig, når du anvender denne hjemmeside, så hvad enten du er ny eller har brugt vores tjenester i lang tid, bedes du tage dig tid til at lære vores praksis at kende - og kontakte os, hvis du har spørgsmål.

De personoplysninger, vi indsamler

Generelt er den type personoplysninger vi indsamler, oplysninger, som vi anvender til vores hjemmesides funktionalitet og dens tjenester. Vi indsamler også samlede anonymiserede statistiske oplysninger til at optimere annoncer, som købes af betroede forretningspartnere. Det omfatter oplysninger såsom din IP-adresse og din e-mailadresse (hvor du giver den til os til gengæld for en tjeneste).

Vi behandler ikke såkaldte “særlige kategorier af personoplysninger”.

Hvad vi gør (vores formål med at behandle dine personoplysninger) Vores retsgrundlag Opbevaringstid
Anvendelse af cookies til f.eks. at forbedre anvendeligheden af denne hjemmeside, ydelse af en personlig oplevelse og til indsamling af brugerstatistik. Vi anvender også sessionscookies til at forbedre sikkerheden på hjemmesiden. Vores legitime interesse i at (i) forbedre vores hjemmeside, (ii) vise dig tilbud af interesse for dig og (iii) have et sikkert tilbud af tjenester og hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at vi lagrer cookies på din computer, kan du til enhver tid ændre indstillingerne på din browser. Afhængig af typen af cookie. Ingen cookies lagres på din computer i over seks måneder fra tidspunktet, hvor du besøgte hjemmesiden. Se nedenfor nærmere om opbevaringstider.
Vi kan yde dig en Pricewatcher-tjeneste (e-mailabonnement), under forudsætning af, at du har anmodet derom ved at sende din e-mailadresse til vores hjemmeside til dette formål. Tjenesten indeholder en periodisk prisopdatering af den rejse, du er interesseret i, samt rejserelaterede tilbud og nyheder fra os og vores partnere. Nogle af disse anbefalinger bygger på profilering ud fra din tidligere adfærd i forbindelse med vores e-mails. Opfyldelse af aftale. Du kan til enhver tid afslutte tjenesten ved at afmelde abonnementet i en e-mail. Indtil du beslutter at ophøre med tjenesten (slut på aftalen).

Ud over det ovenstående foretager vi os sådanne daglige foranstaltninger, der er nødvendige for virksomheder, som yder tjenester til forbrugere, såsom bogføring, regnskaber og vedligeholdelse af sikkerheden på vores hjemmeside. I det omfang, det ikke er obligatorisk i henhold til gældende lovgivning, foretager vi disse foranstaltninger på baggrund af vores legitime interesse. Vi kan også analysere vores kunders adfærd for at forbedre vores hjemmesider og tjenester på generelt niveau. Dog anvender en sådan analyse generelle eller anonymiserede data på samlet niveau.

Deling af dine personoplysninger

Vi vil kun dele dine personoplysninger, hvor det er nødvendigt til de formål, som er anført i denne datapolitik. Det kan være andre selskaber i koncernen, myndigheder eller vores betroede forretningspartnere. Vi deler også dine personoplysninger med selskaber (såkaldte “databehandlere”), der er behov for til at levere dig de efterspurgte tjenester, såsom leverandører og sælgere, der behandler dine personoplysninger, når de leverer tjenester til os (f.eks. ekstern opbevaring).

Dine personoplysninger kan blive behandlet på forskellige steder rundt om i verden, hvis de parter, vi deler dine personoplysninger med, bor i et land uden for EU/EØS. Vores deling af personoplysninger uden for EU/EØS kræver et særligt retsgrundlag i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis et land af EU-Kommissionen anses for at være et land med et tilstrækkeligt niveau for beskyttelse af personoplysninger, er dette vores retsgrundlag. Ellers er der tre hovedtyper af retsgrundlag, hvorpå vi kan basere denne deling. Det er:

 1. at overførslen er nødvendig for vores opfyldelse af aftalen med dig,
 2. at overførslen bygger på de standardmæssige beskyttelsesklausuler for overførsel af personoplysninger til landen uden for EU/EØS, dom godkendt at Europa-Kommissionen (den kopi af disse standard-databeskyttelsesklausuler kan findes på <a href="http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/" target="_blank" >http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/</a>), og
 3. aftalen mellem EU og USA om beskyttelse af privatlivets fred, hvor overførslen sker til USA og modtageren er behørigt autoriseret.

Tredjepartsleverandører

Bemærk venligst, at vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider og leverer indhold fra tredjepartsleverandører. Denne privatlivspolitik gælder kun for vores hjemmeside og vores tjenester. Når du følger links til andre hjemmesider eller bruger tredjepartstjenester og -produkter, skal du læse deres datapolitikker. Og hvis du vælger at kontakte os via sociale medier, gælder denne datapolitik ikke for personoplysninger, som er indsendt af dig som led i denne kontakt - i det tilfælde anbefaler vi, at du læser datapolitikken for denne leverandør af sociale medier.

Dine rettigheder

I henhold til den gældende databeskyttelseslovgivning har du visse rettigheder som såkaldt “registreret”. Vi har anført dine rettigheder nedenfor. Dine rettigheder omfatter følgende:

 1. Ret til indsigt – Du er berettiget til indsigt i de personoplysninger, som vi behandler. Du har også ret til at modtage visse oplysninger om, hvad vi gør med personoplysningerne. Disse oplysninger gives i dette dokument.
 2. Ret til berigtigelse – Under visse omstændigheder er du berettiget til at berigtige unøjagtige personoplysninger angående dig og at få fuldstændiggjort ukomplette personoplysninger.
 3. Retten til sletning – Under visse omstændigheder er du berettiget til at få dine personoplysninger slettet. Dette er den såkaldte “ret til at blive glemt”.
 4. Ret til at begrænse behandlingen – Under visse omstændigheder er du berettiget til at begrænse, hvordan vi anvender dine personoplysninger.
 5. Ret til dataportabilitet – Du er berettiget til at modtage dine personoplysninger (eller få dine personoplysninger sendt direkte til en anden dataansvarlig) på en struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format fra os.
 6. Retten til at gøre indsigelse – Du er berettiget til at gøre indsigelse mod visse typer behandling af personoplysninger, som vi udfører. Dette gælder for alle vores aktiviteter, der bygger på vores “legitime interesse”.

Endelig har du også ret til at indgive en klage til den gældende datatilsynsmyndighed.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer; nogle af dem blot til du lukker din browser (såkaldte “sessionscookies”) og nogle i en længere tid (såkaldte “permanente cookies”). Hvis du ikke ønsker at tillade opbevaring af cookies på din computer, kan du ændre indstillingerne i din browser. Bemærk dog, at i nogle få tilfælde er det ikke sikkert, at funktionerne på vores hjemmeside virker korrekt, og som en følge deraf bliver noget indhold måske ikke vist korrekt.

Denne hjemmeside anvender cookies af et antal grunde, herunder til levering af en personlig oplevelse, forbedring af anvendeligheden af hjemmesiden og til indsamling af brugerstatistik. Vi anvender også sessionscookies til at forbedre sikkerheden på hjemmesiden.

I nogle tilfælde deler vi oplysninger med tredjeparter, når vi bruger cookies. Vi anvender f.eks. Google Analytics og Google Adwords, tjenester der transmitterer trafikoplysninger fra hjemmesider til Google-servere. Google Analytics identificerer ikke enkelte brugere og forbinder ikke din IP-adresse med andre oplysninger, der indehaves af Google. Vi bruger rapporter leveret af Google for at hjælpe os med at forstå trafikken på hjemmesiden og brugen af hjemmesiden og optimere annoncer, fra bringes fra Googles eget og andre annoncenetværk. Google kan behandle oplysningerne på en måde beskrevet i Googles Datapolitik og med de formål, som er anført ovenfor i dette afsnit. Du kan fravælge Google Analytics, hvis du deaktiverer eller afviser cookien, deaktiverer JavaScript eller benytter den fravalgsmulighed der leveres af Google. Brug dette link for at fravælge annoncefunktioner fra Google.

Vores hjemmeside anvender også Facebook pixel, der indsamler anonymiserede samlede oplysninger, som hjælper os med at optimere annoncekøb på Facebooks forskellige platforme (herunder Instagram). Facebook indsamler et bruger-ID, der tillader, at de matcher hvis en bruger har besøgt en side med Facebook pixel. Som annoncører kan vi dog aldrig identificere en særskilt brugers adfærd. Facebook og de tilhørende platforme ligger i et lukket økosystem for annoncering, hvor brugerne kan regulere, om de samtykker i, at annoncører anvender oplysninger indsamlet fra deres hjemmesider til at købe annoncer på Facebook. For at se og ændre dine annonce-indstillinger på Facebook, anvend dette link.

Desuden anvender vores hjemmeside konverterings-sporingsscripts og cookies fra Microsoft Bing Tripadvisor og TvSquared (du kan se deres datapolitikker ved at følge linkene). Alle disse tjenester indsamler samlede statistiske oplysninger, som hjælper os med at optimere annonceindkøb. Som annoncører kan vi ikke identificere en enkelt bruger, der anvender disse oplysninger. Du kan slå brugen af cookies fra i din browsers indstillinger.

For at være gennemsigtig har vi sammenfattet de cookies, der anvendes på hjemmesiden her. For yderligere oplysninger om cookies besøg www.youronlinechoices.com.

Datasikkerhed

For at holde dine personoplysninger sikre har vi indført et antal tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Vi opretholder f.eks. et højt niveau for teknisk sikkerhed i alle systemer (herunder sporbarhed, katastrofeberedskab, adgangsbegrænsninger osv.). Desuden har vi indført politikker for at sikre, at vores medarbejdere (som naturligvis er underlagt fortrolighedspligter) ikke anvender personoplysninger, når det ikke er nødvendigt. Disse politikker er også anført i vores standarder, når vi indgår aftale med leverandører eller indføre nye IT-systemer i vores drift.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger eller brug af cookies, eller hvis du ønsker at påberåbe dig dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, bedes du sende en email til $email_link eller brug følgende oplysninger:

Flightmate AB
Att: Privacy Manager
Flightmate AB
Drottninggatan 78
111 36 Stockholm
Sweden

Ændringer i datapolitikken

Hvis vi ændrer på, hvordan vi behandler dine personoplysninger eller hvordan vi anvender cookies, opdaterer vi straks denne datapolitik og offentliggør den på denne hjemmeside.

Senest opdateret: 2018-05-24

Brugervilkår

Brugervilkår på Flygresor.se

Disse brugervilkår gælder for de søgeværktøjer ("Søgetjenester"), der gøres tilgængelige på websiden www.Flygresor.se af Flightmate AB, 556694-7247. Ved at benytte disse Søgetjenester godkender du samtidig disse brugervilkår. Hvis du ikke godkender disse brugervilkår, skal du omgående ophøre med at benytte Søgetjenesterne. Svensk lov finder anvendelse på disse brugervilkår.

Om Flygresor.se

Søgetjenesterne indebærer, at du omkostningsfrit kan foretage søgninger og prissammenligninger, som vedrører Flygresor.se&#39;s Forhandleres produkter og tjenester, fx flyrejser og pakkerejser, som til enhver tid publiceres af Flygresor.se. Flygresor.se sælger ikke selv nogen produkter eller tjenester på siden.

Alle eventuelle bestillinger af Forhandleres produkter og tjenester skal foretages direkte hos den respektive Forhandler via Forhandlerens egen webside eller anden bestillingstjeneste. Flygresor.se har ikke noget ansvar for dine eventuelle bestillinger eller udnyttelsen af de produkter eller tjenester, der stilles til rådighed af Forhandleren. Se også "Ansvar med mere" herunder.

Immaterielle rettigheder med mere

Alle immaterielle rettigheder til Flygresor.se samt det materiale (inklusive tekster og billeder), der forekommer på Flygresor.se, ejes og indehaves af Svenska Resenätverket AB og, i relevante tilfælde, den respektive Forhandler. Materialet må ikke kopieres, distribueres eller på anden måde gøres tilgængeligt for offentligheden, for eksempel på en anden webside, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Flightmate AB.

Ansvar med mere

Flygresor.se bestræber sig på at levere aktuel og opdateret information på websiden, hvad angår Forhandlernes produkter og tjenester. Flygresor.se kan dog ikke garantere, at den information om Forhandlernes produkter og tjenester, der publiceres på websiden, er korrekt eller opdateret.

Flygresor.se har ikke noget ansvar for informationen om Forhandlernes produkter og tjenester eller den information, der publiceres på den respektive Forhandlers webside eller på andre websider, der linkes til fra Flygresor.se eller linker til Flygresor.se.

Flightmate AB tager ikke noget ansvar for eventuelle tab, omkostninger eller skader, der kan opstå som følge af din brug af Søgetjenesterne eller som følge af de bestillinger eller køb af Forhandlernes produkter eller tjenester, som du har foretaget.

Det er Forhandleren, der har ansvaret for enhver eventuel kunderelation mellem dig og Forhandleren, der opstår som følge af din anvendelse af Søgetjenesterne. Forhandleren har for eksempel ansvaret for alt, der er underlagt Pakkerejseloven (1992:1672) og Rejsegarantiloven (1972:204).

Ansvar med mere

Ved anvendelse af tjenester fra tredjepart, såsom Facebook, kan der desuden gælde andre vilkår. For eksempel gør Facebooks "Meddelelse om Rettigheder og Ansvar" sig gældende for alle brugere og besøgende på Facebook, og vi anbefaler, at du læser disse vilkår, inden du benytter tjenester fra en sådan tredjepart.

Starry night sky over pine trees